Inovativna rešenja mobilnosti

Partner za bezbrižnu vožnju

Analizirajući vaše potrebe, možemo vam ponuditi inovativna rešenja mobilnosti, koja omogućavaju veću efikasnost uz manje troškove. Uz personalizovani pristup, multibrend koncept, ponudu hibridnih i električnih vozila, kao i drugih oblika mobilnosti, omogućavamo da sve u vašoj floti funkcioniše glatko.

Stubovi poslovanja

Klijenti

Želimo da klijentima pružimo jedinstveno korisničko iskustvo kao inovativni provajder mobilnosti i usluga kroz fleksibilnost, individualni pristup i digitalizaciju.

Rast

Želimo da budemo lider na tržištu za (održivu) mobilnost kroz akviziciju novih partnera i klijenata.

Performanse

Naš cilj je razvoj kompanije u okviru cvrstog poslovnog okvira i generisanje profita tokom ekonomskog ciklusa vozila.

Održivost

Želimo da budemo prepoznati kao jedinstvena društveno odgovorna kompanija koja će u narednih 5 godina imati 30% električnih vozila u svojoj floti.

Reference

Uz razvoj poslovanja, danas je neophodno da sve više pažnje posvećujemo drugim temama kao što su održivost, veća efikasnost, zaštita klime i slično. Promene su na svakom koraku, pa se i koncept mobilnosti menja.

Ovo su neke od kompanija koje su nam do sada ukazale poverenje.

Delta Rent Services je kompanija koja posluje u okviru jedne od najvećih kompanija u regionu – Delta Auto Grupe.

Iza nas stoji više od 25 godina iskustva u auto industriji i rada sa renomiranim svetskim brendovima.

Usluge

Naša misija je da svojom ekspertizom pružimo stabilnu podršku vašem biznisu, preuzimajući rizik korišćenja vozila.

Sagledavajući vaše potrebe mobilnosti, naš stručni tim ponudiće fleksibilna rešenja krojena po merama vašeg biznisa, pružajući vam sigurnost i stabilnost za dalji razvoj poslovanja.

DRS Lease

DRS Rent

DRS Fleet

DRS Electric

DRS Experienced

Dugoročni zakup vozila kreiran po vašim potrebama.

DRS kreira fleksibilna rešenja uz smanjenje troškova održavanja vozila što ima pozitivan efekat na optimizaciju bilansa i odličan je alat za budžetiranje jer sve troškove znate unapred.

Možete birati period trajanja zakupa od 12 do 48 meseci.

Ukoliko imate potrebu da koristite vozilo kraći vremenski period, od nekoliko dana do 12 meseci, na raspolaganju vam je izbor vozila iz naše flote multibrend vozila, od luxury brendova pa sve do motocikala.

 

Cene se menjaju iz dana u dan, produžavaju se rokovi isporuke, a vama je neophodna stabilnost troškova za vozila koja već posedujete.

Mi ćemo preuzeti vođenje vaše flote uz fiksnu mesečnu nadoknadu, dok se vi bavite razvojem vašeg biznisa.

Uz podršku našeg tima stručnjaka, u prilici smo da ponudimo inovativna i individualno skrojena rešenja korišćenja električnih vozila. Od konsultacija, odabira modela, instalacije punjača na vašoj lokaciji do pristupnih kartica javnim punjačima.

Takođe, korisnicima električnih vozila nudimo i mogućnost korišćenja neelektričnih vozila 60 dana godišnje, zavisno od potreba (za duža putovanja, odmor i slično).

Ukoliko imate potrebu da posedujete kvalitetan polovan auto, uz urednu istoriju održavanja ili želite da neki od naših korišćenih vozila koristite na ograničeni period vremena, tu smo da vam pomognemo i nađemo adekvatno rešenje za vas.

Kontaktirajte nas

Sa nama imate samo jedan kontakt, nekoga ko vam pruža profesionalno savetovanje i podršku, jer se uspeh zasniva na partnerstvu.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.