Delta Rent Services od sada i na LinkedIn-u

Delta Rent Services ponosno počinje svoju LinkedIn priču!
Cilj nam je da ovu platformu iskoristimo kako bismo se još bolje povezali sa vama, našim budućim klijentima i partnerima. Pratite nas na LinkedIn-u kako biste bili u toku sa svim novostima, ekskluzivnim ponudama i najnovijim dešavanjima iz sveta mobilnosti.

Budite uz nas i saznajte kako Delta Rent Services utiče na mobilnost i putovanja, kako pomažemo našim klijentima da ostvare svoje ciljeve. Radujemo se što ćemo zajedno graditi bolju budućnost mobilnosti!

Vaša podrška i angažovanje su nam izuzetno važni. Želimo da LinkedIn stranica Delta Rent Services bude mesto gde ćemo zajedno istraživati teme koje su vam najzanimljivije i koje vam mogu pomoći u vezi sa zakupom vozila i mobilnošću.

Želimo da čujemo vaše mišljenje i saznamo sa kojim izazovima se susrećete kada je zakup vozila u pitanju. Da li vas muče pitanja kao što su izbor pravog vozila za vaše potrebe, troškovi, osiguranje ili održavanje? Da li želite da znate više o najnovijim tehnološkim inovacijama u automobilskoj industriji ili savetima za efikasnije korišćenje zakupljenih vozila? Pridružite nam se ovde.

Pročitaj još zanimljivih vesti

DRS Fleet: Delta DMD i DTS isporuka vozila

DRS Fleet: Delta DMD i DTS isporuka vozila

Jedna u nizu uspešnih realizacija Delta Rent Services rešenja za flotno upravljanje (DRS Fleet) i novih 65 vozila, ovoga puta pružiće podršku kompanijama Delta DMD i DTS. DRS Fleet omogućava pristup najnovijim tehnološkim inovacijama, kao i naprednim alatima za...

opširnije
Održana DRS prezentacija poslovanja u The BMW Store-u

Održana DRS prezentacija poslovanja u The BMW Store-u

Prezentacija Delta Rent Services usluga okupila je ekskluzivno društvo uvaženih članova Udruženja finansijskih direktora Srbije. U prijatnom ambijentu The BMW Store-a (Galerija Beograd) gostima se ovim povodom obratio Srđan Pušic, izvršni direktor DRS. U toku...

opširnije