Održana DRS prezentacija poslovanja u The BMW Store-u

Prezentacija Delta Rent Services usluga okupila je ekskluzivno društvo uvaženih članova Udruženja finansijskih direktora Srbije. U prijatnom ambijentu The BMW Store-a (Galerija Beograd) gostima se ovim povodom obratio Srđan Pušic, izvršni direktor DRS.

U toku prezentacije, prisutni su imali priliku da dublje razumeju način na koji Delta Rent Services stvara fleksibilna rešenja koja idu korak dalje od očekivanja. DRS nije samo kompanija za iznajmljivanje vozila; to je partner koji pruža stabilnu i pouzdanu podršku kako pojedincima tako i biznisima. Gosti su se upoznali s inovativnim pristupom kompanije, istražujući kako DRS izlazi u susret raznolikim potrebama klijenata i prepoznaje vrednost prilagodljivosti.

Ovo okupljanje bilo je idealna prilika za najavu budućih planova i noviteta na kojima vredno rade kolege iz Delta Rent Services-a. Dok su se razgovori odvijali u opuštenoj atmosferi, naglašavala se posvećenost kompanije ka stalnom unapređenju i pružanju izvanrednih usluga klijentima. Delta Rent Services ne samo da ispunjava očekivanja, već ih i premašuje, a ovo druženje je bilo jasan pokazatelj nastojanja kompanije ka kontinuiranom usavršavanju i rastu.

Pročitaj još zanimljivih vesti

Delta Rent Services od sada i na LinkedIn-u

Delta Rent Services od sada i na LinkedIn-u

Delta Rent Services ponosno počinje svoju LinkedIn priču!Cilj nam je da ovu platformu iskoristimo kako bismo se još bolje povezali sa vama, našim budućim klijentima i partnerima. Pratite nas na LinkedIn-u kako biste bili u toku sa svim novostima, ekskluzivnim ponudama...

opširnije
DRS Fleet: Delta DMD i DTS isporuka vozila

DRS Fleet: Delta DMD i DTS isporuka vozila

Jedna u nizu uspešnih realizacija Delta Rent Services rešenja za flotno upravljanje (DRS Fleet) i novih 65 vozila, ovoga puta pružiće podršku kompanijama Delta DMD i DTS. DRS Fleet omogućava pristup najnovijim tehnološkim inovacijama, kao i naprednim alatima za...

opširnije